KUNDREFERENSER 


Niklas Lindwall 

Räddningsskolan i Rosersberg

"Mattias, tack för alla gånger du hjälpt mig under åren med min dåliga nacke och rygg. Tack vare dig så har jag klarat mig från många sjukskrivningsdagar och jag uppskattar extra mycket de gånger du tagit emot mig trots att du inte hade lediga tider.Lycka till med nya kliniken. Varma hälsningar/ Niklas"

Niklas A

"Anna har hjälpt mig till och från under drygt ett års tid. Hon har förvandlat mig från en stel-krämpig 45 årig gubbe till en pigg, smidig stark 20 åring, typ.. Anna ser helheter och ger sig inte förrän hon är nöjd. Innan jag började gå hos Anna hade jag haft kroniskt ont i över fem år (trots massor av behandlingar av andra läkare och naprapater)......Nu finlirar vi kroppen emellanåt och känner mig stark nog för fjällmaraton och åter kunna staka från Sälen till Mora i Vasaloppet. Anna är helt enkelt bäst."

Hannah T

"Jag gick till Anna första gången för att få råd och hjälp och det fick jag verkligen! Hon förklarade varför mina spänningar uppstått och hur jag i min vardag påverkade dessa samt hur jag skulle förhindra dessa. Hon coachade mig till att aktivera och arbeta med rätt muskler. En gång i veckan under loppet av en månad blev jag behandlad samt 10 min hemmaträning med gummiband om dagen gav mig en starkare och mer avslappnad rygg som har hjälpt mig både till vardags och i min sportsatsning. Både min häst och jag mår mycket bättre efter att jag påbörjat min behandling. Anna är en väldigt kunnig, övertygande och peppande coach. Tack! " 

Henrik Johansson

VD Öhlins Racing AB

"Vi på Öhlins Racing AB har i 12 år anlitat Mattias och använt hans tjänster som naprapat här på fabriken i Upplands Väsby. De medarbetare som regelbundet besökt honom i vårt behandlingsrum har generellt varit mycket nöjda med hans förmågor och tack vare detta också mått mycket bättre i framförallt rygg och axlar. Personligen har jag besökt Mattias 5-6 gånger om året under hela den här tiden och fått hjälp med min problematiska ländrygg och ena axel. Det har också gjort att jag kunnat fortsätta aktivt med mina fritidssysselsättningar MTB cykling, golf och utförsåkning, vilka alla var för sig belastat rygg och axlar på konstiga sätt. Jag, och vi på Öhlins, kan starkt rekommendera Mattias för hans kunskaper och färdigheter inom naprapatyrket."