YOGA MED ANNA       BOKA YOGA  


Yinyoga 90 min - i Funäsdalen 

En stilla, djupt terapeutisk stretch där stagnationer och stelheter får flöde i sig, den läkande kraften i kroppen får komma in i alla vrår. Vi tränar även vårat så ofta otåliga sinne att inte tänka tusen tankar samtidigt utan påminns om att vara närvarande i kroppen och känna, den så viktiga förmågan jag tror många idag avlägsnat sig ifrån i dagens tempo. Vi stannar längre i positionerna ca 3-5 min och jag guidar er i avslappning position för position. I vissa positioner använder vi oss av yogabollar för att komma åt områden som stelnat till. Vi yogar på mjuka gosiga ullmattor och alla prylar vi använder under klassen finns att låna så kom som du är i mjuka varma kläder (underställ funkar fin fint). Vi yogar barfota men ett par mjuka strumpor kan vara skönt till denna klass. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga för att deltaga på denna klass utan jag anpassar varje position till var och en. Yinyoga passar dom allra flesta vare sig du är stel, vill stressa ner eller vill förbättra kroppens återhämtning om du tränar mycket. Max 8-9 deltagare.

PRIS: 220kr eller använd ditt 10 klippkort (1800kr)

Yangyoga 2 tim - i Funäsdalen

Denna klass sträcker ut och stärker kroppen. Vi inleder med närvaro och andningsövning, sedan mjukar vi upp ryggraden, höfter och bröstkorg och tränar balans och styrka. Vi varvar ner mot slutet av klassen och avslutar i stilla vila. Alla prylar vi använder under klassen finns att låna, eller ta med din egna yogamatta. Yogar gör vi barfota. Alla är välkomna, vi är alla nybörjare i början och du gör allt i klassen som känns bra för dig. Du kommer för din skull. 

PRIS: 220 kr eller använd ditt 10 klippkort (1800kr)

YinYoga delux 3 tim - i Funäsdalen 

Dessa längre yogastuder är på 3 timmar. Vi marinerar oss i avslappning genom att varva Yinyoga, meditation och restorativpositioner. Du behöver inte ha någon tidigare yogavana eller vara vig :) Bara en längtan till att varva ner, slappna av, ge kroppen och sinnet vila och återhämtning. En stunds lyx. Jag bjuder på fika innan klassen börjar. Vi yogar på mjuka ullmattor. Max 7-8 deltagare.

PRIS: 450kr


Boka mig privat

Om ingen av klasserna jag erbjuder passar i tid/dag men du själv eller ni som grupp ändå är yogasugna då ni besöker funäsfjällen, hör då av dig/er till mig nedan om ni har några önskemål eller funderingar. Yogan är ju ett sånt skönt komplement till allt annat fjällvärden har att erbjuda som skidåkning, vandring, löpning, cykling, paddling mm