LÄNGDLEKTION MED ANNA     

 Funäsdalen: 

Ring: 0707-20 55 59

E-post: gladochglad@gmail.com

Se priser nedan


Privatlektioner:

Vi utgår från vad du vill få ut av lektionen. Välj mellan klassisk eller fristilsteknik. En timme kan räcka för att gå igenom grunder som du kan nöta vidare på men boka gärna 90 min om du vill ha mer tid eller två timmar om vi ska grotta ner oss i tekniken och göra filmanalys.


Grupplektioner: 

Här känner ni alla varandra i gruppen, ni betalar en grundavgift på 1000kr sedan tillkommer 600kr per deltagare. Det är era önskemål som bestämmer innehållet på lektionen.

Prislista

Betalningen sker genom swish eller faktura (tillkommer 20kr)

Längdlektion 90 min 

Klassiskt eller Skate

Det kan vara allt ifrån att gå igenom grunderna för att börja lära sig åka. Eller kanske har du åkt lite varje år men känner inte att flytet finns där? Får du ont någonstans när du skidar, då försöker jag klura ut varför och vad du behöver träna på för att få till en smärtfri teknik. Min intention med lektionen är att du ska få aha upplevelser och veta vad du ska träna vidare på för att få en så skonsam och effektiv teknik i längdspåret som möjligt.

Extradeltagaren är någon du känner, dvs din partner, barn eller vän.                  

1000kr

+ 600kr/extra deltagare

Privatlektion 60 min 

Klassiskt eller Skate


Har går vi igenom grunderna, eller om du har något specifikt du vill träna på. Du ska känna dig trygg efter denna lektion med vad du ska traggla vidare på i längdspåret.

800 kr

Lektion deluxe 2 timmar 

Klassisk eller Skate                                                                       


Vad vill du förbättra, kanske får du ont någonstans när du åker, blir trött i axlar, ländrygg eller överarmar? Eller bara traggla grunderna i detalj. Här filmar jag dig och sedan analyserar vi filmen ihop där vi grottar in oss i vinklar och tyngdöverföring mm, allt för att du ska lära dig så mycket som möjligt och veta vad det är du ska träna vidare på. Filmsnuttar och konkreta tips får du med dig hem för att öva vidare.

Extradeltagaren är någon du känner, dvs din partner, barn eller vän. 

1350 kr

+ 600kr/extra deltagare

Gruppbokning längd

Är ni en ett gäng vänner eller ett företag som vill ha en gemensam grupplektion, kanske kombinera med en avkopplande yogaklass efteråt.  Maila till Anna på gladochglad@gmail.com så lägger vi upp ett förslag som passar er.